Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Heeelg

Skrivet:    ·  2013
Bröder och systrar! Vad händer? Själv tog jag sovmorgon och sitter och försöker vakna med lite Enter Shikari nu.
 
Ja igår då, skola till 14 och gymmade sen så var väl hemma runt 17, tänkte bara vara hemma hela kvällen så hade ut alla småsaker jag hade iknölat i en låda på sängen. Blev. Kaos. Sen kom Tobias! Klagade på min städning gjorde han bara :( Vi gick iaf ut med Manne och hans hundar sen, älskar att gå med hans chiuahuha Mille, känns som om man inte går med någonting alls haha. Har viljat haft en liten hund jättelänge, har ju Dixan redan och hon är stor så en mini skulle bli askalas, förutom att hon nog skulle äta upp den :(
 
Sedan skulle vi tydligen gå hem till Tobias för att dricka alkohol, vände efter 100 meter pga insåg att jag var trött fryssen less på telefonen som inte funkade osv. BÄSTA VALET JAG GJORT PÅ LÄNGE!
 
Tänkte ta en träningsfri dag idag och träna dubbelt imorgon istället, kände inte för att ta bussen in till gymmet nu när jag ändå ska in till stan ikväll. Japp ikväll ska jag bowla med Elina, Agnes och Cecilia, discobowling!! Jag har inte bowlat sen jag gick i 7:an haha så känns som om det INTE kommer att gå ok, kommer bli kul iaf :)
Måste duscha nu så håret hinner torka aningen, tänkte faktiskt ge mig på att locka håret till ikväll, har så mycket tid på mig så det kanske blir bra för en gångs skull! Sen är det skidskytte VM kl 13 också, kanske huuur kul som helst så glömm ej bort att kolla på det dear readers. Hejja Calle och Björnen våran!!!!
 
HEiDÅ!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo