Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Monday

Skrivet:    ·  2013
Tjafan brödrer och systrar! Är fast i mitt rum, hur sorgligt är inte det då :( Pappa har insett att trappen ner i källaren har sjunkit 1 cm, fel om något kunde gå bra någon gång? De gånger då jag är helt isolerad från vatten -det är då jag blir som mest törstig, håller på och avlider här och nu. Ge. Mig. Vatten.
 
Har varit en slapp dag i skolan, media hela dagen med ett brake för franska och lunch. Ska göra typ en liten kortfilm med 2 andra tjejer från klassen, jag ska spela lesbiska Carro :) Ska även spela mamma med svart kavaj och rött läppstift :) Och jag är förresten sämsta skådespelerskan någonsin, kommer bli hemskt. Aja efter skolan gick jag hem till mamma för att döda tid innan min träning började klockan 18, bestämde mig för läxor, satt och nickade hela tiden så det ska bli skönt att gå och lägga sig snart. Blev slut efter dansen, det är inte bara kroppen som får träning utan hjärnan också, haha i slutet av passet kändes det som om huvudet skulle sprängas.
 
Tänkte nu plugga lite franska medans jag väntar på att pappa stöttar upp trappen så jag kommer upp, innan jag sover ska jag försöka läsa några sidor ur Sagan om Ringen också. Frodo<3
 
PEACE BRE.
Varsågod kolla på coola/fina/häftiga/episka/tuffa/vackra/osv dansvideos från So you think you can dance!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo