Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Heartagram

Skrivet:    ·  2013
Hei.
 
Förstår egentligen inte vad som händer med dagarna men på något sett så verkar dom gå i alla fall. Började dagen med att ta bussen till stan, tränade lite på Friskis med Tobbe och Oliver innan jag redan efter typ 40 minuter var tvungen att gå till frissan. Sålde påväg dit en tröja jag haft ute för försäljning. Håret blev så otroligt mycket bättre iaf, om några månader så har mitt hår växt ut helt och då behöver jag ej bekymra mig över mitt blekta slitna hår! Min riktiga hårfärg (som jag inte haft på typ 8 år) är faktiskt ljusare än jag trott, och frisören trodde att det nog skulle bli lite solblekt i sommar också. Winwin! Aja klippte väl av 1 dm iaf och tunnade ur, hon klippte även upp håret lite så att mitt hår som går av mitt uppe på huvudet smälter in i resten av håret.
 
Skulle träffat mamma efter klippningen men hon svarade inte så då sökte jag upp Tobbe och Oliver igen och åt lunch med dom på Sabai, thaibuffé<3 Helt plötsligt hörde hon som skulle sälja trippeltången till mig av sig så då rusade vi iväg så jag fick köpa den. Mamma hörde fortfarande inte av sig så då följde jag med dom hem till Oliver och kollade på movie tills mamma tillslut hörde av sig... Fikade lite med henne och tog sedan bussen hem med Torbis.
 
Okej har väl gjort ganska mycket idag då men det känns inte som så. Har spenderat de senaste timmarna i soffan kollandes på hockey, Brynäs förlorade tillslut efter Sudden så det SÖG. Tandläkaren ringde även kl sju nu på kvällen (ofta dom jobbar så sent ens?!) så imorn kl 9 ska jag på undersökning, tog emot först men ska åka och träna sen direkt så det blir askalas att få allt gjort på förmiddagen. Ska få undan en kompleteringsuppgift i matten med Tobias hjälp imorgon också så då slipper jag tänka på det skitet mer.
 
Långt inlägg nu märkte jag, men som vanligt så lägger jag mig i sängen och kollar på 90210 nu innan jag sover. What a surprise. Skulle egentligen till Alborgen imorgon men tydligen har det brunnit där så det blidde inget av med det :( Godnatt med er! (Om ett år är jag på studentkryssning;)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo