Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lavinia

Skrivet:    ·  2013
Ja då har första dagen på lovet gått då!
 
Vaknade lite sent idag men inte för sent, kl 10, strax efter 11 så satt jag på bussen in till stan iaf. Mötte Elina på Friskis och körde ett skönt pass på bara en timme, var så otroligt hungrig så gick verkligen inte att träna nå mer :( Imorgon ska jag ta med mig Tobbe dit, PT!! Allra första gången jag gymmade var med han och då hade jag väl träningsvärk i 2 veckor efteråt... Efter vi tränat idag iaf så gick vi till People (frisörsalong) och jag beställde en klipptid till imorgon efter träningen, så skönt att bli av med lite mer av det slitna blekta håret, och hur underbart är det inte när man tunnar ur håret då?! Ibland tycker jag om mitt tjocka hår men oftast anser jag att det är FÖR tjockt, ouff det är så jobbigt att duscha, borsta, torka, sätta upp, ha utsläppt, fixa osv det.
 
Ska möta upp en tjej efter klippningen och köpa hennes trippeltång, alltid velat ha en sån (aa sen 9:an iaf), och nu får jag möjlighet att köpa en för 100 spänn. Hoppas jag inte blir lurad bara, skulle vara tragiskt pinsamt och dumt...
 
Nu ikväll har jag hållit på lite med mormors födelsedagspresent och skickat en jobbansökan och gjort mest ingenting bara. Tänkte lägga mig i sängen och kolla 90210 nu, och dricka vatten. Tror jag är riktigt beroende av vatten, awful.
 
The Veils – Lavinia <-- Den låten är skitbra förresten!
 
Det var jättehärligt väder idag verkligen, nu är det kallt ute men hoppas på finväder imorgon också! Pjyss



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo