Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

We got the world

Skrivet:    ·  2013
Hola amigos. En vecka med inte en lugn stund avslutas just nu med den här supersköna lördagen i soffan, lyssnar på skön musik och ska fixa ordning en iPod pappa har fått tagit över efter en Holländare. Idag är det tydligen "zaterdag 16 maart". Sjukt egentligen hur en som bor långt bort i ett helt annat land har samma musiksmak som en, fanns allt från System of a down och Linkin Park till Papa Roach, Nero, SHM, Kings of leon osv osv osv. Ska iaf försöka klura ut vad pappa vill ha för musik på den, har alltså känt pappa i alla mina 17 (och snart ett 1/2) år, men vet fortfarande inte vad han tycker om för musik?! Ablöö.
 
Om typ en timme så kommer mamma och hämtar upp mig och lämnar lite saker jag måste ha för att kunna baka senare, typ stevia och kokosmjöl, i vintras provade jag att baka på LCHF-vis men tänkte prova annat grejs idag. Och när allt är så dyrt att köpa så funkar det ju lika bra att frakta mellan papi och mami istället för att köpa dubbelt upp. Ska handla med pappa sen inför ikväll då jag bestämde igårkväll att vi skulle wooka ikväll, kommer bli epic. Blir hungrig när jag tänker på det bara, och så med mitt nybakta grejs så kommer det bli ännu bättre.
 
Har 2 träningsfria dagar iaf (igår och idag) så att mitt psyke hinner komma ikapp haha, min kropp är alldeles slut men huvudet vill bara tränatränaträna, gosh älskar att träna! Förutom att det är kul under tiden så är känslan efteråt så sjukt skön, wei! Imorn kör jag igen iaf, samtidigt som jag ska åka hem till mamma också. Varit hos pappa i typ två månader nu för jag saknat min säng så mycket, men nu saknar jag Dixie!! (Och kanske mamma lite)
 
Aja ska väl leta reda på nå "pappamusik" nu, ha en bra helg friends & traitors.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo