Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tröttast

Skrivet:    ·  

Ligger i sängen och ska sovasovasova nu, är så otroligt trött för tillfället och kommer avlida när klockan ringer tjugo över 6 imorn. Menmen, helt jävla okej dag idag ändå, ursäktar ordvalet men det är så sant!!!

Började med att få C på livräddningsprovet, askalasbra för mig som hatar vatten och får panik av att vara under typ 2 sekunder bara. Hann tillbaka till skolan i tid, fick tillbaka betygen på den muntliga filmanalysen om "Children of men" och fick !A! på både innehållet och framförandet!!! Förstår inte vad som har hänt med mig, de 2 senaste svenskauppgifterna har jag fått A på, jag som inte pluggat i hela mitt liv. Visste inte ens att jag kunde vara såhär duktig förrän för några veckor sedan!

Hann med gym med Malin också, litet lamt pass, sprang 17 min typ och sen gjorde jag väl inte något seriöst på "muskelträningen" förutom 2 ryggövningar. Tiden bara sprang iväg och sen var jag tvungen att gå till dansen, 1h Jumpstyle och ni känner verkligen att ni lever. Svetten bara rann och det är så sjukt jobbigt/skönt/roligt/bäst/osvosv!

Känner mig otroligt värd att sova just nu iaf, kort dag imorn pga omprovsfredag för vissa. Sen kärakära efterlängtade helg. Pussgodnatt ;) Förlåt för ett jättetråkigt mobilinlägg!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo