Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Friends & Traitors

Skrivet:    ·  2013
HEJ! Inte nå mobilbloggning från bussen idag eller, fick skjuts till skolan och sitter nu på Vasa och väntar på att ha ett textsamtal. Dock tar det sån TID för alla att ha sina textsamtal så jag som Borgiselev får väl sist(<3)....
 
Igår fick jag sluta en timme tidigare ifrån median för blev klar tidigare än alla andra, stannade ändå kvar och umgicks med Malin Elina och Sabina, kunde knappt gå på förmiddagen?! Blev nervös, dansen på måndagar bara KAN jag inte missa, poff så gick det över iaf och jag kunde åka till Friskis. Ville inte belasta foten så mycket så körde ett hårt pass med bröst och armar, biceps och triceps fick lida somfan för trodde inte att det skulle bli sån belastning på dom på dansen, MEN då skulle vi tydligen börja dansa locking. Det är sviiiiiinkul, men armarna var döda verkligen, när jag kom hem så la jag mig på hallgolvet och orkade inte resa på mig.
 
Nog om gårdagen, nu ska jag fortsätta förbereda mitt textsamtal och sen när jag slutar kl 11 gå till BikBok på Nian och kolla lite innan jag åker hem, har varit inne där en gång sen dom flyttade och det var på Rean och då var det ju kaos. Har dock gått förbi där några gånger nu och det ser ut att va lite snygga kläder iaf, säkert inget som duger som vanligt. Inget duger, är så kräsen när det gäller kläder. Har typ inga kläder som är i någon annan färg än svart heller, svart matchar min svarta själ och mitt hjärta av sten :)
 
Ha en bra dag friends and traitors
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo