Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Close your eyes

Skrivet:    ·  2012
Kanske den bästa låten på länge den. Kärlek.
Sitter i mitt mörka rum i källaren och önskar att jag hade en lampa vid sängen så jag kunde läsa lite i min engelskabok, fick reda på i fredags att jag ska ha boksamtal på den om cirkus 2 veckor och jag har läst 1 kapitel, snacka om noll inspiration.
Är skapligt slut i kroppen efter ett gympass idag men jag kan inte neka att jag saknar fotbollen och hur mysigt slut man var på kvällarna efter en träning, ska till ortopeden imorgon och förhoppningsvis så finner dom felet som tvingade mig att sluta på fotbollen för ett år sedan. Dock är det ju försent att börja igen nu om dom lagar mig men det skulle vara skönt att veta vad jag lider av, dom kanske måste amputera? :|
Det har ganska nyligen precis blivit mörkt ute och livet känns så otroligt mycket bättre för man kan nästan lukta sig till sommarlovet, veckan efter denna är det ingen riktig skola och så då är det väl alltså bara 3 veckor kvar tills betygen sätts nu, det är inspiration till livet det! Börjar morgondagen med nationellaprov i franska och det är väl inte så aaaaskul men who cares går det åt helvete så gör det väl det, vad gör det om 100 år liksom!
Godnatt dåÅ



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo