Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Måndag

Skrivet:    ·  2012
Har alltså räddat världen idag :)
Tydligen hade vi ett mål att samla ihop 100 000 kronor, alltså 10 000 godispåsar i fiskedammen med tanke på att det typ var det enda som gick åt? När jag menar att dom gick åt så hade typ 7 pers fiskat på en timme var av 5 stycken går i våran klass. Sämsta vädret och sämst organiserat och ingen vet ens vad vår klass ska göra, 27 pers på 2 stationer är inte passande, ska 14 stycken måla annsiktet på ett och samma barn eller? Nä precis.
Jag och Malin åkte hem så jag var hemma vid tre i alla fall och jag lovar att Kerstin inte ens märkte att vi åkte, ingen vet vilka vi är och ingen vet ens vad samedia är typ, ouppskattade jävlar är vad vi är. Älskar alla men är hatad av alla, vi de :)
Orienteringsprov 8.30 imorn och sen ska vi bara rädda världen mellan tolv och tre, kung som vi är så fick jag och Malin Kerstin att göra olika grupper så alla ej är där samtidigt. Sen är det då även matterestdags igen! Blir nog av med ekvationerna men problemlösningarna har jag inte kollat på ens så det kommer gå dååååligt. Nu sovasovasova



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo