Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Helgen

Skrivet:    ·  2012
Igår så ställde jag klockan faktiskt så jag skulle komma upp i tid och ja jag skrev ju att jag var påväg in till Estraden för att kolla på dans, var där runt 2 h och när jag tog bussen där ifrån så bestämde vi tjejerna att vi skulle göra nåt spännande. Dock så ändrades allt det sen så jag åkte in till stan med Emma för att kolla lite bilar och träffa massa folk, standard att åka in på cruisingen! Hängde med Manne och sen även Tobbe, tog en promenad till Boulongen och dansade bugg vid vattnet (ja faktiskt). Jag och Tobias är faktiskt riktigt duktiga på bugg ;) På bussen hem träffade jag aspackade vänner (;)<3) och haha vad det skrattades! Jag Emma och grabbarna åkte iaf hem till mig och rökte vattenpipa innan dom gick hem vid halv tre och jag satt uppe alldeles för sent.
Idag när jag vaknade så fick jag ett sms från ett okänt nummer där det stog "Oavsett om du är i Valbo eller Gävle så va utanför ingången vid centralen klockan 1/spindelmannen", mission accepted kände jag och stressade på och fixade mig osv, vem vill missa att träffa en superhjälte liksom. Satte mig där utanför och där kom det en välbekant kille på 1.96 meter över havet som jag ej träffat sen i november! Bästaste Sebastian skulle åka hem till sin by 13 mil söder över men hade tid med mig 1,5h i alla fall (känner mig älskad), bjöd han på Subwaykakor och satt väl och pratade om allt möjligt innan vi gick till stationen igen och sade hejdå. Avskeden brukar bli sorgligare pga jag vet aldrig när jag träffar han nästa gång men nu ska ju båda till Peace så det blir köng, min bkk ju! Bkk är kod för bästa killkompis bestämmer jag nu, Emma = bff och han bkk :)
Skriver överdrivet glatt men vad fan har jag att klaga på liksom? Går knappt i skolan i veckan det är ljusare på kvällarna och snart är det sommarlov, high on life motherfuckers och nu ska jag försöka sova. Peace bre bitches and hoes



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo