Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gårdagen

Skrivet:    ·  2012
Hej sötpajer.
Har försökt kommit ikapp med bloggningen hela dagen och kände att det här blir det sista som skrivs och det är lite om äventyren från igår.

Hilda och Agnes kom hem till mig vid åtta för att chilla lite med livet innan vi skulle åka iväg, skulle hem till Pontus och bada jacuzzi med han Anton och Markus och eftersom bussarna slutar gå så tidigt så skulle dom 2 sova hos mig + att vi skulle cykla mellan mig och han. Självklart regnade det men det var ändå ganska skönt att cykla, är väl typ 5 km eller någe mellan oss.
Badade väl en timme eller nåt kanske, killarna satt och skrämde upp Agnes och Hilda om spöken och sånt hela tiden och det var väl ganska kul haha, själv vet jag att det enda hus på Vallrundan som spökar är Emmas!! Klädde på oss sen osv och sen så åkte vi till donken, skönt att boysen hade körkort så vi kunde åka bil istället för att cykla. Käkade och snackade med om spöken och sen så åkte vi på spökjakt här i Valbo och det är nog det äckligaste jag varit med om på länge. För ett bra tag sen så var det en kille som drunknade vid en bro här och tydligen hade han spettats (?) på nånting sa killarna och ah så skulle han stå på sidan om bron när man åkte förbi där, och fy i horan vad jag var rädd. Men inte var det nog med det utan då skulle vi åka upp vid Alborgen (ett gammal psykhem), typ kolsvart och sämsta grusvägen och typ ingen civilisation klockan tolv på natten och där lyser det i ett av rummen och när vi åkte förbi så släcktes det. Markus bil började typ fucka upp också och alla (tror jag haha) var rädda, siiiiick. Ofc skulle vi ju åka tillbaka samma väg sen också, ush och fy och oh my god vad jag blev mörkrädd haha.
Fortsatte kvällen med att kolla på skräckfilm hemma hos Pontus sen, Shutter, hade sett den innan men hade typ glömt det mesta men uääää den är jobbig att se, sjuk. Vi var för mörkrädda för att cykla hem sen iaf så Markus skjutsade oss, låg och snackade ett tag i min säng i källarn (haha ödet att bo i källarn en sån kväll) innan vi somnade iaf. Vaknade ganska tidigt idag och Hilda och Agnes åkte hem medans jag och pappa åkte med bilen och hämtade cyklarna.
Vi snackade även igår om att åka till Norrfly på lovet också, dock vet jag inte nu efter spökerierna här hemma men nån gång måste man åka dit iaf. Vill men samtidigt inte.
Idag har jag varit igång hela dagen och Brynäs vann precis mot Skellefteå med 3-6 i första SM-finalmatchen, imorgon ska jag färga håret kanske gå på köpis och sen träna. Lov <3 puss.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo