Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Onsdag bitches and hoes

Skrivet:    ·  2012

Tjafan!
Vad händer? Har precis satt mig ner och andats lite, slavat hela dagen. Kanske inte, men jag har diskat iaf och det tog okrydd 1,5h, sen har jag blekt håret också men det var ju frivilligt självklart. Blev bra annorlunda i håret men absolut inte klart, börjar gå mot ljust iaf, ska nog färga det en gång till innan skolan börjar så jag slipper gå omkring som en morot hehe.
Bloggar från iPaden nu och det är så otroligt härligt, blir inte lika varmt i knät som med datorn och den är inte lika liten som iPhonen, skönt att mamma ej behövt den på hela veckan nu när jag har lov. Det går bra nu!!
Vad ska jag skriva mer då, lyssnar på The Honorary Title och känner mig lite halvtom, såg absolut sista avsnittet av One Tree Hill för några dagar sen, känns bara sjukt att det ej ska spelas in nå mer. Bästa serien NÅGONSIN, ska nog ha ett tal om relationen mellan mig och OTH nästa vecka på muntliga nationella i Svenska, skulle lätt bli lesbisk för Peytons skull och har hittat några av mina absoluta favoritlåtar från den serien!
Ska skriva ut lite bilder en timma här hemma nu innan jag ska åka till Friskis och gyma med mamma, Reaggetonen blev inställd pga påsklov. Ikväll är det Greys Anatomy, weyweywey! Dock tror jag det är sista säsongen där också :( Iaf så är det sista säsongen Derek är med. Hejdåååå




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo