Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Låt dom komma

Skrivet:    ·  2012
Yoyoyoyo! Har inte vetat vad jag ska berätta om med tanke på att SM-guldet är det enda som har kretsat i mina tankar de senaste dagarna, dessutom är jag sjuk, dessutom så är jag hos mamma. Går ju ej att mobilblogga hos mamsen och jag gillar ej att blogga på datorn (som jag dock gör nu).
Sitter och lyssnar på Kents nya skiva "Jag är inte rädd för mörkret", och hur bra är dom inte då?! Ska kanske se dom på Cirkus i Stockholm den 26 maj om mamma går med på det, skulle kunna dö för att se dom live nu på direkten. Behöver en konsert att gå på för det har varit så otroligt dött med det på siståne, sist jag var på en konsert var i början på september då jag såg Håkan Hellström på Grönan, sen den innan den var väl Bullet for my valentine i slutet på november 2010 (om man bortser från Metaltown och Getaway som är festivaler). Åh det kryper i kroppen bara.
Kryper i kroppen pga att jag ej tränat på typ 2 veckor också, slutspelshockey och sjukdomar har satt stopp för allt men idag ska jag ta mig till reaggetonen och kanske även gyma lite innan, även fast jag är hemma från skolan men man lever väl på edgen. Dock är det inte så kul att gyma ensam och mamma är i Stockholm, ah precis mamma är i Stockholm och så är Dixie i Ockelbo och det betyder att jag var ensam hemma inatt och uuuh vad äckligt det var. Ni som bor här i trakten märkte ju att det var sån otrolig dimma igårkväll/natt, har man sen sett The Mist också så blev det bara värre ju haha. Drog ner alla persienner i hela lägenheten och behöll alla lampor på förutom i mitt rum, perfect!
Looovar att ingen orkar läsa allt jag skrivit, förutom mamma, men det är ju skönt för då slipper vi ju prata här hemma eftersom hon redan vet allt om mitt liv och allt jag gör :)<333333333 (ja det där är en pik till folk som borde skaffa sig ett liv och sluta förfölja mig) Mhm precis.
Nu ska jag göra nån übergod frukost, gjorde scones igårkväll men är sugen på nåt annat nu, kanske gör pannkakor. Livet på hemmaplan äger, förutom att jag är sjuk då. Peace bros and hoes och mamma






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo