Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Taaac

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh vilken chill dag, har varit hemma mesta delen och gjort absolut inget. Drog mig till stan och tränade dans ett tag också men annars bara hemma!
De flesta skolorna i Gävle började idag medans vi hade studiedag, så en extra dag på lovet, LYX! Nu är det bara några dagar tills Emma kommer hem också, hon kommer på natten mellan fredag och lördag någon gång. Pratat med henne på facebook och hon har handlat sjukt mycket kläder idag på någon outlet i Georgia, kul!
Sitter nu och lyssnar på en av jumpstyle-låtarna vi brukar köra till när vi tränar (rubriken, taaac), blir sjukt glad och taggad till den. Vet inte till vad men liver leker! Skolan börjar dock imorgon men det överlever jag, det är bara 6 veckor tills sommalov. Har tänkt på en sak också... Det här är det sista lovet jag har till att komma tillbaka till Sofiedalskolan efter, sedan är det ju sommarlov och då blir det troligtvis Borgis. Konstigt det kommer kännas.
Men nu ska jag äta lite godis och fundera på att gå och lägga mig sen, 6.45 ringer klockan imorgon..
Natti!


Ida Long, min danstränare i jumpstyle och street. Hon sjunger även i bandet Baron Bane som släppte en ny skiva i veckan, lyssna dom är faktiskt asbra!





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo