Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nålens öga

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh, imorgn är det första dagen på lovet. Mys att sova! Blev inte så mycket av det inatt, kom hem sent från roligheter hos Julius och var för trött för att sova inatt :(. Idag har jag spenderat dagen med mor min, var på köpis några timmar och kikade runt och käkade osv. Var sedan iväg till Valbo MC-klubb och kikade hur det såg ut där efter vintern, mamma är typ "boss" över den där utdöda klubben. Knäppte massa kort och njöt av vårvärmen, hade jeansshorts idag så jag gick och flashade mina vita och håriga ben. MYS VA?!?? Japp.
Åkte hem till henne sen och kikade på film på kvällen, This is England, typ asbra film det ju. Tog en promenad hem hit, träffade på killarna men dom drog och sen så moppade jag hem bakom Anton med Joel och han, håret luktar äckelmoppe nu :(. Men det får fixas imorgon det.
Får se vad som händer imorgon, ska hem och rasta min söta vovve och så är det fotboll på kvällen. Hoppas vädret är lika fint som idag! Förresten är Emma i USA nu, hon kommer inte hem förrän om 2 veckor och det SUGER.
Men natti!!
Fredag:
Lördag:
Idag:
Vilken skönhet till hund jag har.

Don't forget to buy me CONVERSE!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo