Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Steker i Ockelbo

Skrivet:    ·  Allmänt



Är hos mormor i Ockelbo nu, påsklunch har det bjudits på och nu är det väl bara att invänta kvällen då det ska grillas. Känner mig alltid stressad när jag inte är i Valbo men än så länge så är det chill!
Igår så var det middag med pojkarna, Rickard bjöd mig Martin Tobias och Cenny på godmat hemma hos han och sen så var det Melodifestivalen 2007 och godisätande. En hel del koreansnack också, fett kul! Drog även ut ett tag men kylan tog över och vi hamnade framför en film till slut.
Idag när min systers katt väckte mig 5 min före klockan skulle ringa så var jag nära att kasta in han i väggen eller nå, så poppis blev han. Gick i alla fall upp och fick mitt påskägg och sen så bar det av upp hit. Hunnit fått godis och pengar här också, påsk äger. EHE!

Ska ta och baka min populära ananaspaj sen, mums. Bär av hemåt hyffsat tidigt imorgon eftersom jag har dansträning. Glad påsk på er i alla fall!

♡Lina♡
Skrivet: 2011-04-24,  kl. 18:23:46 Blogg:  http://enlinamaria.blogg.se/

Fick höra ryktas att du också skriver blogg.. Så sökte upp den (genom att söka på min:P), så hittade jag dig tillslut :)

Vad roligt det var att se er allihopa igår :D



Sköt om dej!!



Kramar




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo