Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Långledigheten

Skrivet:    ·  2013
Klassfest för gamla 9D i torsdags, grillade med Emma Tobbe Martin och Manne innan och hade sen en jätterolig kväll! Även fast typ bara hälften av alla i klassen kom. Bjöd de förstnämnda på egengjort mjukglass, dock orkade jag inte ställa in det i frysen ännu en gång så det blev typ milkshake. Blandade i lite daim och kakor så det blev någon slags McFlurry/Ben&Jerry. Ah som sagt, det smakade som smält mjukglass, gott alltså!!


 
Lördag: Dansavslutning på Estraden, var där mellan 10-16 och jag tyckte det gick asbra faktiskt! Nu är det bara Magic Of Dance på onsdag, och det är så sjukt mycket roligare att dansa där på teatern än på Estraden. Känner ruset redan nu, så härligt!
 
 
Sen igår på kvällen efter jag kommit hem från Estraden och kollat hockeyn, ätit, duschat osv osv så tog jag bussen hem till Oliver i stan då han skulle ha fest. Var en massa yngre tjejer där som ääääälskade vodka, och så skrek dom och sa att dom räknar kcal och ritade på alla. Men fick så sjukt mycket komplimanger av dom så tyckte om dom ändå haha! Cornelia kom dit också så hade nån tjej i min egen ålder att hänga med alltså, dansade med henne och Simon så har träningsvärk i rumpan idag. Haha så sjukt jobbigt. Kvällen slutade dock på sämsta sättet, livrädd, arg och maaassor med tårar. Kom hem med sista bussen iaf och idag har jag bara legat inne och kollat på Beverly Hills, även fast solen har lyst och så så har det blåst så sjukt kallt så har inte orkat varit ute. Aja även fast festen slutade lite sämre igår så hade jag det skapligt trevligt, alla de där killarna är faktiskt riktigt snälla!! Kul kul.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo