Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Reunion

Skrivet:    ·  2013
Heej! Tror det här kommer bli en riktigt bra dag.
 
Det var jätteskönt att sova ut imorse och nästan direkt jag klev upp så blev jag rastlös. Bestämde mig för att göra LCHF-pannkakor till frukost, pannkakor gjorda på kokos, ägg och grädde, medans det stog och svällde så gjorde jag egen mjukglass! Pappa hade tagit hem grejer från jobbet så det var jättelätt att göra, man skulle först vispa vätskan till den blev fluffig och sen ställa in den i frysen i 3,5h. Nu Har den snart varit inne så länge så då ska jag ta ut den och tydligen så skulle man vispa den igen då, tänkte sen ha i kaksmulor och lite grejs och bjuda Emma på sen. ASKALAS! Askalas smakade förresten pannkakorna också, perfekt start på dagen :)
 
Idag är det även klassfestreunion för min och Emmas gamla klass från 9:an på Sofiedal, vi har planerat det ett tag och tror nog att det blir ganska bra!! Var jättetaggad i början sen nu förra veckan blev jag jätteotaggad och gick typ och tänkte att det har ju bara gått 2 år osv osv. Men den här veckan har jag varit taggad igen thank god! Det blir bara "9D" + lilla Mannieboy, skulle kännas så konstigt med fest när han bor så nära. Hoppas resten av klassen har förståelese haha.
 
Vid 17 kommer Emma i alla fall och klockan 18 kommer Martin, Tobbe och Manne så ska vi grilla lite. Har duschat precis och ska ta det lugnt nu ett tag och kolla på säsongsavslutningen av "Hart Of Dixie" innan jag sätter igång med att göra sallad och lite grillspett till mig själv och ska även cykla till köpis för att köpa jordgubbar, bara för att solen inte skiner och det är mulet så ska inte mina sommarkänslor försvinna!!
 
Ha en supertorsdag friends!
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo