Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I helgens slutskede

Skrivet:    ·  2013
Bonjour!
 
Började denna söndag med att sova ut till runt halv tolv tiden, kollade sen på Shameless och åt lunch - som vanligt. Pluggade teori i cirka två timmar och det gick jättebra faktiskt, kändes super! Kände mig dock så seg och äcklig liggandes i sängen hela dagen så drog med mig mamma ut på Köpis för att leta lite nyårskläder, något som jag faktiskt hittade! Dock så kan jag inte bestämma mig för vad jag ska köpa, antingen klänningen eller det silvriga linnet... Så ja om någon av mina bloggläsare skulle vilja lägga sin åsikt - hit me! Kände mig bekväm i båda, klänning är något som jag inte använder så ofta så det skulle vara fint, men linnet var så glittrigt och fint. Tror dessutom mitt hår skulle passa bättre till linnet då jag ska tona till det under lovet åt en röd nyans. Men som sagt, beslutsångest, kanske köper båda?! B-Young hade i alla fall jättemycket fina festklänningar ifall någon som läser det här inte hittat något att ha på sig än!
 
Åkte vidare till Friskis sen efter Köpis, pushade och pushade, skönt att känna resultat! Har avslutat kvällen halvsovandes i min soffa och kollat på Shameless, den serien är så sjuk. Drack även mitt årliga intag utav julmust, det var supergott men har redan hunnit tröttna på det.
 
Imorgon väntas halkbana mest hela dagen och sedan ett benpass på Friskis efter det, längtar!!! Har ingen aning om jag har något plugg, det får väntas att se.
 
Godnatt



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo