Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fredaaag

Skrivet:    ·  2012
Hej mina trogna läsare, är här för att säga att jag lever och mår bra. Varit lite ostadigt mellan mig och datorn de senaste dagarna så jag har inte viljat sitta där så länge åt gången.
Ja idag är det fredag, vaknade 7.59 av mig själv idag och hade lite panik att jag inte ställt klockan tills jag skulle iväg och träna med Hilda till klockan 11, sen insåg jag att det var fredag och inte lördag och 1 min senare ringde klockan och jag var tvungen att gå upp. Onsdag-torsdag vad jag ensam hemma för mamma var i Stockholm med jobbet över natten, låg och fantiserade om att nån skulle ta sig in i lägenheten och komma och knivmörda mig när jag låg och sov. Utvecklade det även till att fundera på vem som skulle komma på först att nåt måste hänt mig, mamma skulle inte kommit hem förrän 19 så då skulle jag alltså ha legat död i mitt rum i över 12 timmar. Scary...
Jag överlevde iaf och igår började min dans, det var skitkul och dansen verkar jättebra det lilla vi fick känna på, körde även styrka och det var så sjukt härligt!!! Skönt att allt är på G nu, nästa vecka börjar reaggeton också.
Idag efter skolan ska jag testa på Core på Friskis, Hink sa att det var tråkigt men jag ska testa ändå. Ikväll ska vi ha spakväll hemma hos Agnes också, ansiktsmasker och måla naglarna och kolla på typiska tjejfilmer, grina lite också kanske. Haha nej vi får se hur det blir, planer har en tendens att ändras!
Nu hänger jag med Elina, Andrea och Hilda i kafeterian och snackar lite om livet och så, sånt som behövs ibland. Ska börja skriva på min krönika nu, ska skriva till den påhittade tidningen Fanzinet Ugglan om hur dåligt jag tycker att "Biggest Looser" är upplgat, haha nåt jag kom att tänka på igår bara.
Här är låten vi ska dansa till på New Schoolen:
It's all about attitude!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo