Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Undead

Skrivet:    ·  2012
Hello fellows! Sitter och funderar på vad jag ska skriva om, kommer inte på nåt intressant från dagen att berätta om liksom. Ligger här i sängen med båda laptopsen i sängen och växlar lite, dryg att bara ha en internetadapter, skoldatorn är snabbare och blir inte lika varm men på min egna har jag ju hela mitt liv. Går det att göra en snabb uträkning om hur många bilder man har på datorn? Isånafall ska jag nog göra det, har sjukt mycket minnen där haha.
Är precis klar med att ha i färg i madres hår, stog där och funderade och kom på att jag vill göra nå drastiskt med håret men färgningen får vänta tills jag varit och klippt mig så det inte blir lika mycket hår att hålla på med. Ska googla fram nå coola färgkombinationer i håret och googla på dieter, mamma och jag kör halvt som halvt på GI och Hilda kör på Varma koppen-dieten, hittar jag inge roligare måste jag ta en funderare här, Varma koppen varannan dag och GI varannan? Coolish. Hildish är min idolish!! Nä ba skoja jag är min egen idol.
Ska väl chilla vidare lite här och kanske kolla några avsnitt One Tree Hill sen, världens underbaraste bästa serie! Och ja jag är kär i Peyton, som sagt skulle lätt bli lesbisk bara för hennes skull. Pjyss och kram idiots!
Ska gifta mig med sångaren i Papa Roach när jag blir stor, Jacoby Shaddix myms!!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo