Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ät fett och socker tills ni spyr

Skrivet:    ·  Allmänt
SuperbloggN!!!
Det är så drygt, nu när dansen satt igång och allt. Hinner aldrig med att sitta vid min älskade dator juu. Eller ja just det jag får ju inte träna, schhh...
Har varit borta mellan typ 8-21 varje kväll den här veckan så har absolut inte haft tid med datorn, men inte lider jag för det inte, jag är glad endå! Igår var det dans för alla 9:or i Gävle på Estraden! Bugg, vals och foxtrot dansades det. Tur att vi fick lektion i onsdags så vi kunde nåt. Buggtävlingen vanns av ett par från Steneberg, Emma & Teddy som var i finalen från vår skola var i alla fall grymma dom också! Hade riktigt kul under kvällen, kul att träffa folk från de andra skolorna också. Min babe Sofia i varje fall!
Har några kortdagar i skolan så det har varit asnice att tagit det lugnt och inte varit i skolan hela dagarna. Oj där avslöjade jag mig att jag inte varit så upptagen som jag påstod, kan då lika gärna säga att det har sugit att blogg på siståne. Faktiskt.
Nu ska jag lägga mig i sängen med en skål chips och kolla på film och sura på killarna ett tag till sen så är det lugnt! Äntligen helg och en massa sova. HÖRS DÅ!
Jag var för snygg för att komma med på kort under kvällen! :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo