Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Put a ring on it

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en social stund igår hos farmor och drack en massa cola innan jag övergav la familia för Emma! Lätt värt det. Vi tog oss en promenad från tempo till donken och där satt vi runt 2h och åt glass väldigt sakta. Rickard kom och gjorde oss sällskap en stund innan han var tvungen att dra och sen kom de tre muskitörerna, Martin Tobias och Cenny. Sen åter igen kom Rickard. Hade en trevlig stund där innan alla drog! Jag längtade hem till sängen och direkt när jag sagt hejdå till Emma vid bussen gick jag i rask takt hem med bara sova i tankarna. Dock så träffade jag Martin Torben och Cenny igen och dom följde med mig hem :). Lyckas alltid få finbesök på helgerna jag.
Började dagen med att gräma mig över att jag valde att ta danskurs som går på en söndag, sånna här dagar vill man bara vara hemma och kolla på t.ex. bronsmatchen i handbolls-VM. Dock så förlorade Sverige så det var nog rätt val att träna ändå. När man väl är där är det ashärligt, i alla fall när Ida släcker ner i hela salen och drar igång discoljusen i olika färgen och sätter igång "Stamp on the ground" på hög volym och man bara kör. AWESOME!
Det går bra nu.
Försöker nu övertala mig själv om att det blir kul att åka längdskidor på idrotten imorgon, men nej fyfan jag vill inte vara med. UHHH!!!
Cenny försökte fatta sig på min kamera, Martin var trött och Tobias hade skinncancer sa han.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo