Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Pardey

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår började vi halv 11 i skolan och det var skönt med sovmorgon! Grannen min hade fest torsdagnatt också, man ba wohooo bra planering tjejen.. Hade bara 3 lektioner i skolan så det gick ganska fort, var ner på stan en sväng och chillade lite på lunchen och var även ner på stan en snabbis efter skolan med Malin och Hilda. Åkte till pappa i Valbo sen, bytte om och fixade mig lite och lagade även lite mat innan jag gick iväg till Rickard. Träffade gamla valbo "vännerna" ett tag där och sen så tog jag och Mallan bussen till Lina där hon Hilda Agnes Cecilia Elina och Andrea var och hade lite förfest. Hann inte vara där så länge innan vi tog bussen in till stan för att sedan ta bussen vidare till Sätra. Träffade på en tjej som heter Elin där och sen drog vi till en kille som heter Oliver, lätt roligaste kvällen på länge och man träffa en massa trevligt folk där. Sång och dans, "fest hos mange"-låten blev "fest hos olle" (oliver). Fantasifulla brudar. Skrek halsen av oss till "kom och ta mig långt här ifrån (klappklapp) långt här ifrån (klappklapp)...", SA11B's partylåt nu LÄTT! Haha, aja hade ASKALAS kul iaf, kunde inte fått bättre tjejer i klassen att börja umgås med, det känns jättebra.
När vi kom med bussen till stan igen så träffade vi på lite folk utanför Heartbreak och stog och snackade ett tag innan vi tog nästsista bussen hem, somnade dirr typ.
Chillat framför friidrotts-VM idag och nu ska jag gå ner på stan och äta med mamma, sen blir det "Grey's Anatomy-häng" i sängen hela kvällen. IMORN BÖRJAR DANSEN!
Snott bilder från mina vänners bloggar som jag lägger in nu medans mina håller på och laddas över till datorn från kameran, tar ju sån tiiid.

Mindre snygga jag.
Hos Lina!
Hoppas det är okej med Hinken att jag lånade bilderna bara ;)
♡Anonym♡
Skrivet: 2011-08-27,  kl. 19:30:38 Blogg:  http://eeybrushan.blogg.se/

DOM TVÅ SISTA BILDERNA HAR JAG TAGIT? :o




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo