Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Första skol"veckan"

Skrivet:    ·  Allmänt
nu har jag gjort 2 dagar av gymnasietiden, Borgis verkar som en ganska bra skola faktiskt även fast det är lite svårt att hitta. Går i en byggnad som ligger lite utsides men jag tror SpID 3:orna går där, = snygga vältränade killar. RAWR! Typ det bästa att börja 1:an, att kolla på de snygga äldre killarna hehe! Var tveksam igår med att vi är typ 30 tjejer och bara 3 killar i klassen men idag har jag ändrar åsikt, vissa tjejer är ju jättesköna så dom här 3 åren kommer nog bli asbra. Saknar endå min gamla klass lite där man redan kände alla och kunde tjattra på som satan, vettefan vad jag ska snacka om med de nya men jag hoppas att jag kan ta min plats om ett tag i alla fall. Har ju alltid haft svårt att umgås med tjejer, en åt dagen liksom men med flera känner jag mig alltid obekväm. Saknar killarna i gamla klassen! Aja men jag får anpassa mig, tjejerna verkar jättesnälla ju! -Satt i kafeterian idag och diskuterade studenten, MÅSTE JU VARA UTE I TID?!?
Hehe, 3orna hade lekar med oss idag och en var att krossa ballonger genom sexställningar, dom första som lyckades krossa ballongen vann. Okej? Hann med rundvandring och att äta i matsalen för första gången idag också, känns som om alla de "äldre" kollar snett på en och det känns fett litet att vara yngst :(. AJA!
Efter skolan så gick jag hem och vilade ett tag sen gick jag ner på stan med mamma och mormor, fick penna block almenacka och sånt tjaffs som är ganska nödvändigt och sen så gick vi och käkade. Hamnade på O'learys, typ 4e gången på jättekort tid nu känns det som, god mat iaf och god efterrätt även fast jag inte orkade äta ens halva. Nu är jag så trött så jag knappt orkar sitta så jag lägger mig och kollar på Grey's Anatomy, helt okej start på helgen. Får se vad som händer imorn. Ha det! /S


Bild från när jag var där sist och fick friterad glass (yammy!) :




Helt random bild som jag lägger in för att visa att det är "männen" som hör hemma i köket.
♡Anonym♡
Skrivet: 2011-08-30,  kl. 23:24:30

Det måste ha blivigt något fel!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo