Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

In dreams

Skrivet:    ·  2014
Har haft en riktig pissig eftermiddag/kväll och har redan sagt godnatt där uppe för att slippa prata med någon. Begraver mitt huvud med alldeles för höga toner från Heaven shall burn just nu, i hörlurarna så klart, blundar man skulle man kunna tänka sig att stå framför scenen under en spelning.

Fick hem ett paket från Gymgrossisten idag med mitt proteinpulver jag beställde i torsdags, har funderat på det länge men det var Emelie som fick mig att äntligen få tummen ur så att säga. Ah okej det var skitäckligt, men jag antar det är något jag kommer lära mig att tycka om.

Fick även hem broschyrer om språkresor som jag beställde här om dagen, satt och läste i den och skulle shakea proteindrinken när jag inser att jag inte satt på locket. Resultatet blev cookies & cream-dricka över hela mig, bordet, stolen, golvet, ah broschyren också. Men kanske lika bra det, mina drömmar släcktes nog ungefär i samma ögonblick jag spillde ut den där drickan. Jag kommer aldrig komma iväg på någon språkresa, en språkresa jag enbart ville göra för att få möjligheten att bo i USA. Jag vill verkligen dit. Alla mina sparpengar skulle gå åt, bara för att vara där tre månader.

Vill bara planera något för framtiden för jag har verkligen ingen aning om vad som händer om 150 dagar efter jag tar studenten. Just nu går jag bara och känner onödig ilska, avundsjuka, nedstämdhet och stress. Är så stressad över mitt gymnasiearbete, tar alltid på mig för mycket, kommer inte kunna prestera så bra som jag vill, och det jag vill är till och med omöjligt haha. Så varför ens bry sig om att börja? Ah just det, måste ju få det gjort, så blir ännu mer stressad.

Annars då? Hade en bra träningsvecka den som var, hoppas på ännu en bra träningsvecka denna! Jobbar på torsdag, men annars så ser det ut som träning varje dag. Det är så härligt!

Måste läsa igenom ett häfte om språkhistoria nu också, har sån prestationsångest gällande svenskan haha så det är pinsamt. Har jag en gång nått topp så vill jag aldrig tillbaka ner igen, jag tror jag själv är min största fiende, måste alltid prestera. Kul va :-)

Allt är inte så dåligt som jag formulerar det, har som sagt en pissig kväll. Hade till och med lite roligt i skolan idag, och min bästa Sofia tog körkort! Men nu måste jag som sagt läsa språkhistoria, suck.

♡Hink♡
Skrivet: 2014-01-14,  kl. 13:23:25

Du behöver inte alltid vara bäst, ibland kan det bästa vara att tänka på hur du själv mår och vad du EGENTLIGEN mår bra av. Släpp prestationsångesten, var din egen bästa vän. Peppa dig själv istället för att trycka ner. Du klarar allt du vill! Sluta stressa<3 puss

Svar: Love you babe<3
Sofie Tolfström

♡apluskken♡
Skrivet: 2014-01-14,  kl. 14:51:25

håller med hink!!! Du är redan bäst <3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo