Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Why'd you only call me when you're high?

Skrivet:    ·  2014


Hej. Har bara idag och imorgon kvar sedan så är det äntligen lov! Det är läskigt så fort tiden går. Jag och Sofia börjar lovet på fredag med att åka på en liten roadtrip till Enköping över natten för att fira min kompis Sebastian på hans 20-årsdag. Det kommer nog bli riktigt roligt faktiskt att träff nytt folk, fast ändå läskigt då vi inte känner några alls haha.

Annars? Sitter på bussen till skolan just nu, fixade ett A på ett religionsprov i måndags, hade opponering på våra gymnasiearbeten igår och snart är det äntligen över. Imorgon har vi nationella i svenska också, den skriftliga delen och jag AVLIDER om det inte går bra.

Ikväll är det lite träning med korplaget, Dumbledors Army, hur grymt namn?! Haha det kommer bli så roligt iår med våra Hogwartströjor och allt! Är så taggad på att spela fotboll, är det något i mitt liv som jag saknar så är det fan fotbollen. Åh. 

Ungefär det som händer i mitt liv för tillfället. Lyssnar på Arctic Monkeys varje minut varje dag ungefär, nu också, dom är så sjukt härliga. Snacka om chillmusik, älskar det!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo