Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Le miracle

Skrivet:    ·  2013
 
Hej! På torsdag så slutar vi skolan och då väntas ett långt och skönt sommarlov. Har redan börjat jobba t.o.m. Håller på med jordgubbarna från och med förra veckan till och med typ ett tag i juli, har dock en paus då jag har kommunjobb 1-12 juli. Har inget flytande schema med jordgubbarna heller så har ju mycket slötid att göra andra saker också. Jobbar då och då och alltid halva pass bara, klagar ej! 
 
Sitter nu och lyssnar på Céline Dion, hennes franska låtar, och har precis kollat på en fransk film. Har mitt sista prov imorgon, det känns lite konstigt då betygen redan är satta... Aja blev iaf beordrad att kolla fransk film och lyssna fransk musik för att hänga med lite bättre, det är nationella hörförståelsen jag måste göra om. Förstår inte hur man kan få C i uppsatsskrivning och läsförståelse, B i tala men F i hör. Blir så less på mig själv. Annars är jag bara så sjukt posetiv med alla betyg jag kommer få, får verkligen ut något för hur mycket jag ansträngt mig den här terminen!
 
Imorgon väntas som sagt franskaprovet, och även typ klassens dag i Bourlongen, jobbar sen 14-19 så har hela dagen planerad. Jobbar samma tid på tisdag också och sen är det onsdag och sen är det torsdag och sommarlov!!!! Känns lite smått overkligt. Måste iaf tipsa er att kolla på den franska filmen jag såg idag, "En oväntad vänskap", det är nog en av dom bästa filmerna jag sett (förutom Sagan om ringen-filmerna och Harry P), grinade mig igenom hela slutet och fortsatte att gråta en lång stund efteråt... Haha!
 
Ha det bra.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo