Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jimmy, he whispers

Skrivet:    ·  2013
 
Den senaste veckan så har jag hunnit med lite av varje, mest varit med Sofia!! Har hunnit med att vara till Hedesunda, igen, också. Skitkul var det! Hann med att gifta mig där och dansa till "Inatt inatt" framför Black Jack med Emma! Haha... I onsdags så var jag in till stan med Sofia, åt mat och fikade, kollade lite på Sean Banan (ja.....) och sen så gick vi hem till Oliver där lite grabbs var och spelade spel och kollade damfotbollen. Och ja igår torsdag så var jag med Sofia igen, sprang hem till henne och så satt vi ute i solen mer eller mindre hela dagen innan jag spurtade hemåt och duschade och sen så träffades vi på Köpis för att köpa mat att laga hemma hos mig! Askalasgott blev det och sen så cyklade vi hem till Tobias och spelade kort/drack vin/lyssnade på musik med han och lite vänliga själar.
 
Det känns som om döden cirkulerar omkring i samhället just nu och jag är bara så sjukt glad för de vänner jag faktiskt har. Imorgon är det lördag den 27 juli och det betyder ÅBYGÅRD! Epic, jag vet. Valbo<3
Godnatt.
 
PS. Glömde säga att jag fikat i Bourlongen med mamma/mormor/Dixie + skjutit luftgevär med Martin & Tobbe också. Viktigt.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo