Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Helgen som var

Skrivet:    ·  2013
Den här helgen har varit bra även fast vädret har varit jättedåligt. I fredags var vi typ 10 tjejer som var ut på Helt Enkelt och åt för att fira Cecilia som fyllde 18 år dagen efter på lördagen, maten var sjukt god och det är alltid kul att träffa tjejerna på nåt ställe utanför skolan! Gav lite presenter och köpte en överaskningsdrink med tomtebloss i till Cici sen så drog vissa till Interpool och vi andra 17åringar gick omkring och försökte komma in på nåt café men alla vägrade servera fika bara för att det var en kvart kvar tills dom stängde... Så jag gick hem istället i regnet och la mig i sängen och läste, älskar att sova tidigt på fredagar!
 
I lördags så var vädret jättedåligt, växlade mellan regn och snö hela tiden och det var rått ute. Var i alla fall på spinning klockan 11 med Johan, min storebror, blir så självmordsbenägen efter spinningpassen så bestämde med mamma för att hyra Hobbit och äta tacos på kvällen bara. Låg sen hela eftermiddagen i sängen och kollade på Beverly Hills innan Cici frågade om vi ville festa på kvällen, jafan tänkte jag jag kan ju inte ligga här inne hela kvällen så skjöt upp film och tacos till söndagen och drog på fest istället. Så ja jag Elina Hilda Cici och Cicis kompis Anna drog på lagfest, hade inga förväntningar att det skulle va kul men det var det faktiskt! Kul att fira Cici på hennes födelsedag också. Träffade folk jag inte träffat på jättelänge osv osv, att dom bjöd på dricka där kanske inte var så smart hehe men aja tur man inte går på fester så ofta där dom bjuder på allt.
 
Spenderade gårdagen sovande/kollande på Hobbit eller Beverly Hills tills jag var tvungen att packa ihop typ allt jag äger och åka hem till pappa. Så japp nu är jag i Valbo och väntar på att jag ska åka till skolan bara, börjar kl 11.10 idag så det är skönt, hela den här veckan kommer vara annorlunda, är t.ex. ledig imorgon. Går ändå hem till mamma efter skolan idag för att skriva lite på mitt engelska tal innan min dans börjar kl 18, och japp tänker avsluta dagen med att övningsköra lite.
 
Fredag

 
 
Lördag
 
 
♡Cornelia♡
Skrivet: 2013-04-15,  kl. 21:05:00

Buggen i slutet av kvällen var ju lätt bäst!!

Svar: Haha!!!
Sofie Tolfström




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo