Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Coming back down

Skrivet:    ·  2013
Bonjour!
En rolig sak hände i fredagsnatt när vi var påväg på efterfest, skulle gå till bussen med Amanda och Cornelia så kommer det fram en kille och börjar mumla på något annat språk i think, "do you speak english?" frågar jag då, kom då fram att han var fransman så provade prata franska med han. Var så sjukt läskigt att prata det med någon utanför lektionssalen, blev så taggad på att åka till Frankrike (som förhoppningsvis händer snart).
 
Som sagt var på fest(er) i fredags, hade typ förfest i mitt rum i Valbo innan (haha), vi satt där 8 tjejer + Sebbe, innan vi drog 5 busshållsplatser bort där det skulle vara lokalfest. Var dock inte direkt superkul där så vi drog ganska direkt med nästa buss till staden på annan fest. Träffade nya människor osv, alltid lika kul! Drog sedan till Sörby på tyyyyp efterfest, spelade biljard typ en halvtimme sen drog jag med sista bussen hem.
 
Vaknade dagen efter dödssjuk och är fortfarande inte tillfrisknad, mormor har också varit sjuk hela helgen så jag och moder jord blev alltså hemma hela påsken. Vet inte hur många år i rad vi åkt till mormor varje påsk och gjort allt man nu gör på påsken, så ja det kändes lite konstigt. Satt inne hela gårdagen och var sjuk men har tvingat mig ut i verkligheten idag, var på GIFs hemmapremiär i Allsvenskan idag- vinst mot Åtvidaberg med 1-0 weho, har sen varit med Emma hela eftermiddagen och kvällen. Tog en lång promenad runt Mackmyra och utforskade Tavlan lite mer(där jag bor...), satt sedan i källaren och festivalplanerade för sommaren. Vi vill så gärna åka till Bråvalla i Norrköping!!! Gosh vill dit nu.
 
Hoppas på att må lite bättre imorgon, har "date" med min bror efter han slutat jobbat och då ska vi på stan och leta födelesdagspresent åt pappsen, har planerat att vara helt frisk på onsdag så jag kan få träna igen. Kryper i kroppen för vill träna :( Ska läsa lite Sagan om ringen nu, mitt huvud blir helt fuckat när man ska ändra mellan sommartid och vintertid och tvärt om, varje gång jag kollar på klockan så blir det "eeeegeeeentligen så är den ju såååå mycket". Osv. Kaos.
 
Peace:*
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo