Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdag

Skrivet:    ·  2012


 
Japp idag hade jag alltså två lektioner och gick mellan 8.30-17, är det ens okej? Nej. Som sagt retoriken var läskig och median tråkig i längden, inte konstigt när man tröttnar på median när det är så sjukt långa lektioner och man knappt får någon rast. Skitsamma jag måste sluta klaga.
 
Åkte hem direkt efter skolan i alla fall, åt lite och kollade på ett avsnitt Pretty Little Liars innan jag bytte om till danskläder och åkte in till stan. Tränade New School mellan 20-21 och det gick faktiskt asbra med tanke på att jag bara kollade förra veckan, kan inte förstå hur jag kunde förra veckans koregrafi genom att ah bara kolla. Styrkebesked men imorn kommer jag nog inte kunna resa på mig, kroppen är halvdöd redan nu.
 
Fick dessutom idag reda på provsvaren från när jag kom hem från Turkiet och mådde så dåligt, jag lider alltså av Kycklingsjukan, ush hur äckligt låter inte det liksom? Har typ kommit från nåt skit jag ätit där nere, smittskyddsinstitutet har blivit underrättade och ska typ prata med Fritidsresor och massa sånt där roligt som jag inte fattar någonting om. Men kycklingsjukan haha fyfan, varför.
 
Nu ska jag sova, börjar 9 imorgon! Godnatt



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo