Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gitarrer & bas, trummor & hat

Skrivet:    ·  2012
Sitter och lyssnar lite på Hästpojken och drömmer mig tillbaka till Peace & Love 2010, fan vad awesome det var! Hästpojkenkonserten var nog den mysigaste jag och Emma var på, lördag förmiddag och 30 grader i solen, man njuter av sista dagen på festivalen och bara lever livet! Dock var Melissa Horn också ganska mysig att se, satt och chillade i gräset på sidan och åt. Livet är ganska bra ibland.
Dock så är det typ -10 ute och det känns som en evighet till det är sommar, idag är det 140 dagar till Peace & Love förresten, det kommer bli nästan perfekt, alla jag tycker om ska dit (syftar på vännerna). Alla förutom Emma då (snälla Birgitta låt henne följa med <3), då skulle allt bli perfekt. Tänker man på artisterna kan man inte klaga heller, tanken på Kent live igen får mig att skaka av lycka!!! Så jävla bäst. Dock får jag inte se dom nere i Göteborg senare i sommar men det är okej.
Hehe dock kommer jag sakna att inte åka till Metaltown, där nere var det så härligt, träffade grymma människor och såg grymma konserter. Lever för det! Kändes lite som att jag var den enda som stog och grät, på en metallkonsert haha, känslan att se Escape the fate var iaf sick. SICK MAN! Haha orkar inte vad bra livet är egentligen, även fast det finns mycket jag saknar från tidigare år så äger livet just nu också.
Typ det här jag kommer säga idag, ska gå upp och skölja ur min äckliga Nahrovit nu, att dricka den varm var som sagt uäk bara. Chilla resten av kvällen framför One Tree Hill och kanske kolla igenom lite svenskasaker som jag bör kunna imorgon, ska göra förra årets nationella uppsatsskrivning i svenska =sitta från 8.30-11.30 och bara skriva. Thank god att vi ska ha dator iaf! Aja ha det braaaaaa



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo