Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Smoke weed everyday

Skrivet:    ·  Allmänt

Men tja.
Min familj stack precis över till grannen för att kolla på deras källare så nu sitter jag med basen på högsta och dunkar Hollywood Undead! Vaknade halv 1 idag och mamma var här typ kvart i 1 och hämtade mig, hann ju knappt vakna fan.. Vi skulle få besök av mina kusiner redan klockan 1 iaf så därför det var så bråttom.
Kul att träffa dom igen, träffas inte så überofta satt. När dom åkte så tog jag och mamma en promenad (typ 200m) till Sabai, en thairestaurang, och käkade buffé innan jag skulle kila vidare till min träning. Det var en dag idag när jag tog in nya steg asbra, men då krånglade mitt äckelknä och min äckelfot istället. Grinade innombords hela träningen typ, så trött på allt strul med min kropp. Känns som om den håller på att lägga av typ. Gick bra på Clubdancen sen iaf, lite mer bekväm nu än förra veckan så det blir nog bra tillslut.
Har kommit ur en lång och skön dusch för ett tag sen där jag rakade benen osv, så himla skönt. Ännu mysigare är att jag bäddade rent igår också, nytränad nyduschad nyrakade ben och renbäddad säng = höjden av skönhet. Lätt.
Megatrött nu så ska gå upp och göra en toast i mackjärnet och sedan kolla på One Tree Hill resten av kvällen och ladda inför matteprovet jag tydligen har imorgon. Primtal och bråk, say whaaat?!
Ha en fortsatt bra kväll, delar med mig lite dansvideos. /S


Första gången jag provade jumpstyle, love! Man blir så himla taggad av musiken.
Självklart har jag rosa tröja och orange stort burrigt hår..


Sista terminen jag körde disco, våren 2009. Dör så fort jag kollar på tjejen längst ut till vänster, haha helt off alltså. Så himla kul, även fast hon typ sabba hela uppträdandet för oss.
Bakersta raden i mitten, c'est moi. Ba whaat har jag varit sådär smal förr..

I Clubdance ingår:
Wacking



Vouging



House



&Popping




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo