Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Sophus rondell och Ica

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon på er hörrni. Vaknade för runt en timme sen och har legat i sängen med datorn sen dess, lagt in lite bilder från igår osv. Planerna gick inte som planerat men vi kom till Sätra endå, snurrade runt ett tag sen så tog vi bussen till gråsten, sicksack liksom. Gangsterområde! Haha där smälte vi in.
Var hemma hos en kompis till Sätra-brudarna hela kvällen sen så åkte vi till stan och chillade med cheese på donken, tur att man har en snäll mamma som sätter över pengar så man kunde bjuda vännerna!
Tog nästsista bussen hem och hoppade av vid Martin för jag hade min cykel där, hade dock ingen jacka så jag höll på att frysa ihjäl så då stannade jag kvar. Vaknade 6 imorse av att pappa ringde och fråga vartfan jag var, då hade han inte sett att jag skickat sms till Marianne att jag sov borta osv så nu måste jag stanna hemma ikväll :(. Fett sad nu.
Aja nu hämtar mamma mig snart för vi ska flytta lite lådor och sånt från Valbo till stan nu när vi äntligen fått vårat föråd, ska tigga donken av na. Äger! PUSS.
















DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo