Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Håkan min man

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog bussen klockan 8.10 från Centrum i Valbo.
Var framme runt 10.30 i Stockholm och då började vi vår prommenad till lite affärer och sånt som låg vid Slussen.
Riksdagshuset, eller vad David nu sa det var, till vänster och Slottet där längst fram till höger.
Ha-ha..
Började vårat klädtittande på Monki, Emma fick med sig lite saker men jag var för snål.
Inne på Weekday nere på vintagevåningen, härlig atmosfär där somfan och Emma styla mig med en sjal runt huvudet som hon själv köpte sen.
Lunch på Burgerking
Väl på Grönalund så träffade vi på Elin, Charlie, Jonas och Bea. Elin hängde med mig Emma och David ett tag medans de andra åkte lite karuseller, vi fick fina tatueringar av henne som det står "Ung&Dum" på. Asfräna. Ah men iaf vi satte oss ner nedanför scenen ungefär 3h innan Håkan skulle börja spela, jättejobbigt.
Tidsfördriv.
Jonas Charlie och Elin:
Blev kaos nån timme där, Emma drog iväg med hennes syster och lämnade hennes telefon med mig och David. Efter typ 40 min så drog jag och letade efter henne och lämnade David mitt i den packade publiken. Hittade inte på henne utan bara Elin och de andra från Valbo, David ringer och säger att Emma har kommit till han. Jag stämmer träff med Emma utanför spöhuset eftersom vi skulle gå det, Emma trodde hon skulle gå till Extreme så hon stog där hon. Efter spöhuset skulle de andra åka Tilt men jag stannade nere för Emma hade ringt från en lånad mobiltelefon och så vidareeee och sa att hon skulle komma till mig då då. Hon hade David telefon då så då hade inte han nån, det betyder att kaoset fortsatte efter konserten då vi inte hittade på David. Emma klättrade till slut typ upp på en lyktstolpe och såg han äntligen och vi var samlade igen!
Mitt i kaoset så hamnade jag Emma och Elin inne på servicecentrumet för dom skulle ladda telefonerna, kom inte tillbaka till scenen förrän typ 3 min innan konsertstart så fick KASSA platser. Men huvudsaken man fick höra hur underbar han är Håkan så var det okej, fick höra alla låtar jag ville förutom 1 så jag är huuur nöjd som helst nu.
Världens finaste och bästa Håkan Hellström <3
Tog en ÖVERFULL spårvagn från Skansen dit vi skulle sen igen, vet inte ens vart det var haha. Fett med stämning på spårvagnen iaf, det var späckat med folk så konduktören stog med annsiktet mot fönstret haha. En kille tog ton med "Nu kan du få mig så lätt" och sen så bara sjöng alla för fulla muggar. Stämningen åh!
Sen hamnade vi på donken ungefär vid tågstationen, en dubbel QP +meny gjorde att man kände sig lite dum mot uteliggaren som satt bredvid med trasiga kläder :(
Tåget till Upplandsväsby gick 00.20 och vi hamnade faktiskt rätt, sen när vi var där så fick vi springa till Upptåget som skulle ta oss hem till Gävle där vi var framme 02.30. Var hemma runt 3 men chillade med facebook till runt 3.30 då jag äntligen kände mig redo för att sova. Heldag i Stockholm tog på krafterna så idag har jag varit död. Malin min snygge vän tog sig hit ett tag och vi hade TV-häng bara. Blir nog sängen snart igen, fett ensamt att vara ensam hemma faktiskt. Pappa & Marianne är neråt och hälsar på Morgan & Ola-Conny på Ullared, haha stjärnor.
Godnatt!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo