Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

OTH

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i mitt just nu jättevarma rum och dricker fanta, dumpappa drack upp colan för en stund sen. Har laddat hem 1:a säsongen av One tree hill, satt och funderade ett tag nu på kvällen och ah då beslöt jag mig för att se om alla säsonger igen. Finns inget annat roligt att titta på ju.
Skulle blivit partaj idag igen men nej det gick ju käpprätt åt helvete det om man nu säger så, mina vänner är där iaf hoppas dom har kul. Inte så att man var taggad när man vaknade imorse ju? Så var man det :pPpPpP
En kass sak är att jag börjar bli förskyld, så här riktigt förkyld. Kunde inte somna när jag om hem inatt för att det rann så mycket slem inne i munnen, hahaha åh vad äckligt. Antar att det blir att sitta på dansen imorgon och det suger ju.
Har lite bilder att bjuda på från igår men det får komma typ imorgon eller nåt, verkligen inte känt för att lägga in dom på datorn idag. Btw fick jag ett par nya skor idag, tror dom var hyffsat fina iaf. Köpte även ny hårfärg som jag sätter i imorgon nån gång, hoppas på ett bra resultat för en gång skull.
Nu ska jag dra igång 3e avsnittet av världens finaste bästaste och underbaraste serie genom tiderna <3.
Lucas och Peyton är typ bästa paret nånsin.
Och Peyton är kanske världens coolaste människa, även fast hon bara är en karaktär.
♡Hilda♡
Skrivet: 2011-09-25,  kl. 01:05:29 Blogg:  http://hildagund.blogg.se/

du missade inget, äckligaste jävla festen ever. drog efter en timme :*




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo