Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Stay away

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och funderar på att hoppa in i duschen snart.
Gårdagen bjöd på det mesta, gick ner på staden och träffade mina vänner och sen så gick vi till Redrum för Mallan och Hilda skulle pierca navlarna. Det var kul att se dom lida lite ;). Efter det så gick vi direkt och lunchade currypasta på Nian och ja gick och kollade runt i en massa butiker efter det.
Drog mig hemåt och fick mamma att åka till Valbo med mig, hämtade lite saker hos pappa och så åkte vi till köpis och handlade. Hade tur nog att träffa Malin och Agnes där så då "hängde" jag med dom ett tag innan vi 3 stresstog bussen hem hit för att sedan hinna med 10an till Sätra!
Fixade oss och lyssade på musik och sen så kom Hildan, på bussen igen så träffade vi Elin och Cici och då var vi samlade heheh. Åkte till donken och käkade där, hängde lite på Gôuter när allt sket sig för oss men sen så löste det sig att vi skulle åka till Lina i Valbo så då gick vi till bussen. När vi satt där på så hörde äntligen Simon av sig som vi skulle till från början satt då var det bara att hoppa av bussen och springa för att hinna meden annan. Dock var det fel buss så vi fick gå en bit..
Var lite chillkrök hemma hos han, vi 6 tjejer och 4 killar bara. Hade kul men vi drog typ vid halv 00, gick från Brynäs ner på stan och där träffade man som vanligt massa trevliga människor. Hamnade på donken och käkade lite igen, sen så gick vi till Monroe's och umgicks ett tag innan vi drog oss hemåt allihopa.
Märkte nu vilket långt inlägg det blivit, förlåt :(. Ikväll blir det nog bio, Paranormal activity 3. Ha det braa!












♡cecilia♡
Skrivet: 2011-10-30,  kl. 12:26:06 Blogg:  http://ceciliaanna.blogg.se/

Ofta du har dom där skorna???? :o




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo