Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lördagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej på er! Ligger i soffan och har ont i foten och kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik, ska bara skriva det här eftertraktade inlägget och gå och lägga mig sen.
Gårdagen blev lite spontan då, kom till Hilda och fixade oss lite och så tog vi bussen tillbaka till stan igen för att byta till 1an. När vi kom till Bomhus så gick vi vilse, Emma gav oss fel vägbeskrivning så vi hamnade helt galet fel först haha. Efter en timme kanske så var vi hemma hos Sanna som bodde vid typ Vårvik eller nåt, helt ute i skogen men hennes hus var jättefint!
Hejade på de flesta som var där och kikade runt lite, efter ett tag så drog vi igång dansen med partytricket vårat och dansade "Soulja boy". Kom lite mer folk och även Valbo-killarna kom förbi, kulkul var det och vi dansade järnet!! Agnes hittade en Justin Bieber i mänsklig storlek också som hon haffade, haha så kul. Träffade massa nya snälla människor och ja det blev en jättelyckad kväll. Tackar Sanna som bjöd dit oss, jätteschysst! Dock så är det ju alltid folk som förstör saker osv och igår så förstörde nån larmet deras, synd för dom att hon hade övervakningskameror så den skyldige kommer ju få ersätta iaf.
Hoppas att Agnes och Malin är nöjda nu när jag skrivit, annars så... Och ja självklart så har jag massa söta bilder också, puss på er!









Vissa bilder är lite suddiga men äh :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo