Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Metaltown

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh vad det var kul på Metaltown, så skönt att komma hemifrån med Emma faktiskt. Vi har träffat asmycket nya härliga människor och även en gammal härlig människa, höhö Sebastian!
Sett Escape the fate live nu så snart kan jag dö (bara HIM & Hollywood undead som fattas), såg även Raubtier, System of a down, Avenged Sevenfold, Korn & lite av volbeat. Fångade ett plektrum på Avenged Sevenfolds spelning som jag har gjort till ett halsband redan, dock ska jag ge bort det till Sebastian för han tycker om dom massa mer än mig. Och så är jag ju så jääävla snäll också.
Lerigt har det varit och en massa regn, men äh det är väl så en festival ska vara. Vi hade sån himla tur med vädret på Peace förra året. Jag och Emma planerar att köpa endagsbiljett till torsdagen på Getawayrock här hemma i Gävle, se The Unguided, Blowsight, Papa Roach och Bullet for my valentine. Älskar festivaler.
Nu ska jag klä på mig och cykla hem till mamma, ska städa hennes bil för att tjäna lite pengar och sen så ska jag börja packa ihop mina saker. Flyttar in till stan den 1 augusti! :D

























DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo