Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nationaldaaaagen

Skrivet:    ·  Allmänt



Varit inne i Bourlongen typ hela dagen, dock blev vi flera än dom som visas på bilden. Har ingen sladd till kameran annars hade jag lagt in en massa bilder från dagen, har käkat jordgubbat och stekt i solen ett par timmar och så har vi spelat minigolf, faaaast det gick inte så bra som jag säger. Jag suger.
Har varit ute och traskat sen bara i stan, firat Teddan också! Stor pojk som fyller 16 idag, fina presenter fick han av oss alla också, jag & Emma gav han ett ihopfällbart ölglas. ASCOOLT JU! Tror han hade en bra födelsedag iaf :).
Nu sitter jag hemma hos mamma nyduschad och ska väl gå och lägga mig snart, vet inte varför jag sover här för hon jobbar imorgon och grejen var att jag ville ha hjälp med att fixa håret till imorgon, avslutningslunch för 9orna ju. Men det blir nog bra endå, ska locka både mitt hår och löshåret & hooooppas det blir bra.

Fick med mig Martins tröja hem efter tältningen och nu råkar jag låna den lite, den lutkar så gott! Älskar doft av pojkar, mums. Haha godnatt.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo