Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hårdrock förfan ;)

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade ett mörklila läppstift som jag har kul med, önskar jag vore på Getaway just nu och såg Hammerfall men nej då hade man bara pass till torsdagen... Fett nöjd ändå, känns nästan som alla bra spelade då, men det är ju bara min åsikt det också ;)
Hade det iaf askul med Emma och Sebbe, och David ett tag, där inne och såg en massa bra band och lyssnade på en massa bra musik! Fick knäppa kort med Roger och en till från The Unguided och fick även Rogers autograf på ryggen på mitt vita linne jag hade på mig, och så flörtade jag till mig en halvdrucken vattenflaska från sångaren i Blowsight under deras spelning. HIHI! Dock så fick Sebbe det coolaste, en trumpinne under Bullet for my valentine :( Orättvist när jag lyssnar mycket mer på dom, tycker jag!!!1 Haha. Hoppas han inte läser det här och ser hur avis jag är bara, för det är jag ju inte egentligen...
Alice Cooper stog för den bästa showen, med halshuggning i giljoitinen, jättestor Dracula på scenen, stora ballonger ute i publiken, fyrverkeri med vita papperssaker och små runda kartongbitar i alla möjliga olika färger. Sen är ju hela han cool gammelgubben! Men dock så var jag mest nöjd efter Papa Roach, whop vad jag älskar detta band! Sjukt bra. Massa cred till The Unguided som öste på utan någon speciellt stor publik också, och Blowsight som gjort framsteg som live-band sen jag såg dom som förband till Sonic Syndicate! Ehm, Bullet for my valentine var väl också bra men det var inte sån stor skillnad mot konserten på Annexet i November satt det blev lite långtråkigt, men det kan väl varit för att jag var så kissnödig också ;).
Att cykla hem från Gasklockorna var väl inte det roligaste jag varit med om men awesome dag ändå, älskar live-musik.
Under slutnumret där Alice Cooper sjunger låtar som Schools out & Another brick in the wall. Fett!
/S



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo