Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ny kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
...och det är mina nya skor!!
Dom var nersatt till 300:- från 799:- inne på Scorett inne i Gävle, hur sköna som helst att gå i! Imorgon ska jag ta och inpregnera (?) dom så inte lädret förstörs sen är dom färdiga för att älska mina fötter lika mycket som dom älskar dom<3 Hehe.
Det var mormor som köpte dom åt mig, och fick även en typ bustier från na, fast dock så provade jag inte den och när jag kom hem så insåg jag vilken flopp det var. Såg ut som värsta fläskberget i den, haha!
Typ en sån här:
Började dagen på stan för att luncha med mamma och några flera, åt friterad kycklig på Lams terass, helt okej frukost som det då var för mig. Fortsatte sen till mammas jobb där Dixie vår hund var, hon löper så hon har ett par byxor på sig och när jag gick ut med henne så glömde jag ta av henne dom... Hon kissade ju såklart, i byxorna. Stackarn, att ha mig som matte. Inte lätt ju.
Blev fika och klädhandlande somsagt sen på stan med mormor också.
Tagit det lugnt här hemma nu på kvällen, har fortfarande jätteont i halsen och så har jag börjat blivit irriterad i ögonen, spc höger öga som är jätterött. Woopwoop på att kanske få ögoninflamation också då. Vad har jag gjort dig Gud?!...

Nu blev jag uttråkad så jag funderar på att klippa mitt hår, kommer bli fuckat men äh man lever bara en gång ju.
/S



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo