Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fortfarande sjuk

Skrivet:    ·  Allmänt
Var till doktorn idag och jag har inte halsfluss så jag fick inge penicilin, fick konstaterat att jag har blåsor bak i halsen och hon vägrade ge mig bedövning i halsen för risken att svälja i fel strupe när jag äter. Bitch ge mig medicinen bara... Inga sorts halstabletter hjälper, te hjälper inte och inte glass heller!!! Kunde inte somna inatt för det, somnade vid 3 kanske och så vaknade jag klockan 7 i ren panik. Kunde inte svälja nånting pga halsen och det gjorde att jag inte kunde andas heller, fick panik och började hyperventilera. Grinade konstant i en timme tror jag innan jag tillslut somnade av de 2 iprenen jag tog.
Nej nu måste jag sluta klaga, måste ju överleva den här natten också. Känner hur det blir värre och värre hehe... Tänker gå upp och leta reda på nå medicin i medicinskåpet som passar och sedan ta och försöka sova lite, fast nu sitter jag och skriver med Maja Nilsson på facebook och tänker inte springa ifrån den första som hör av sig till mig de senaste veckorna (förutom sofia). Mina "vänner" verkar ha glömt mig helt nu, tur att Sofia visar sig som den tvillingsjälen hon varit under alla år annars hade allt gått åt helvette. Träffade Martin & Tobias i fredags men det är dom enda jag träffat sen Getawayrock som var den 7 juli, inte ens Emma har jag träffat. Åh lonleygirl jag måste verka som, men tur att jag är sjuk nu iaf då.
OCH DET ENDA JAG SER NÄR JAG KOLLAR I SPEGELN NU ÄR ETT JÄVLA VRAK JUST NU, sjuk-kläder, sjuk-hår, sjuk-ofixad <33333. Blä.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo