Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Blir så less

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt och kollade runt på facebook, så hade Emily Claw länkat till hennes blogg så jag gick in och kollade osv. Såg att hon skrivit om att hon varit och bowlat med hennes lag osv (1 år yngre tjejerna än mig i VFF), när jag läste vad dom kommit fram till på mötet efter så brast det för mig. Jag blev seriöst ledsen.
Min "förra" tränare Jonas har gått ner till dom och ska träna, kan inte ens säga att han är min förra för fortfarande är han Coach Jonas för mig. Vi i laget hade planerat så mycket inför kommande säsong, vi hade såna förväntningar på oss själva. Vi skulle till Gothia och köra över allt och alla, jag och Linda hade även letat cuper utomlands... Men ah för några veckor sedan fick vi reda på hur allt skulle ställas om, kommer inte längre spela flickfotboll för nu blir det bara dam-div.4 laget och kanske dam-div.3 laget ibland. Kommer vi iväg på nån cup? Tveeeeek där. Det här året har det varit sån bristande intresse av spelarna i B-lagstruppen så man har lust att spy bara.
Men när vi fick chansen vi 95or+96or (+Linda och Amanda) att åka till Dalecarliacup i somras, Sveriges näststörsta cup, så tog vi den verkligen. Vi spela vi kämpa vi svettades vi skrattade och vi grät, körde över allt och alla förutom Qvarnsveden som spöade oss med 2-0 i finalen. Vi lärde känna varandra verkligen, och gud så kul vi hade det. När vi lämnade Borlänge med både sorg och lycka så började de flesta redan tänka på nästa år, hur bra det skulle gå för oss om vi riktigt tränade ihop oss och satsade högt. Ett riktigt dreamteam.
Det är såååå svårt att ställa om sig, att inte ha Jonas som tränare längre och att inte tillhöra det gamla laget. Jag kommer verkligen sakna det, det var en speciell lagkänsla där som jag är säker på att inte uppleva igen. Jag bara tänker på hur kul jag skulle haft nu det kommande året om jag bara var född 3 månader senare..
Men det är bara att gilla läget, det kommer säkert bli asbra endå i vårat lag. Vi strävar ju mot att ta oss upp till 3an med 4an, och till 2an IGEN med 3an. Men jag kommer sakna flickfotbollen. Det gamla laget. Gamla tränaren.
Men det kommer bli bra, det kommer det.
Jag måste, samla mig nu. Är fortfarande väldigt opigg och sjuk, & det gjorde det bara jobbigare att börja tänka på fotbollen nu IGEN. Får sluta tänka på det så mycket och ta det som det kommer...




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo