Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Massa tidsfördriv

Skrivet:    ·  Allmänt
En familjemedlem kom ner och frågade nyss: Är du verkligen inge pigg?
Hmm let me guesse... hell no.
Jag stör mig på att det alltid kommer på kvällarna, tiden går så sakta just nu och det känns som om klockan är mitt i natten liksom. Jag blir helt försvagad i kroppen och det är så ansträngande att andas, skakar och känner mig 1000 gånger tyngre i kroppen när jag går och det är till och med ansträngande att skriva på datorn nu. I magen känns det som om jag är nervös, som om nånting stort kommer hända, men vad är det ? Jag har ingenting att vara nervös över? Jag hänger liksom inte med i det här längre, what the fuck is wrong with me? Känns som om jag måste hålla mig sysselsatt för jag känner mig liksom uttråkad också, men jag orkar ju knappt gå och dessutom så vet jag inte vad jag ska göra heller. Ut och springa skulle vara skönt, men nej jag orkar inte. Min kropp orkar inte.
Ska kolla om min medicin jag tog för min magkatarr i våras hjälper, I hope.
Jag har aldrig sagt att min blogg är kul, har t.o.m skrivit i beskrivningen att den är kass osv. Men ah nu har den i alla fall tagit steget bakåt i förhoppningarna om att ha en bra blogg en dag, jag skriver ju fan bara om ''mina konstiga magkänslor'', eller något sånt? Äh, alla har svackor någon gång, till och med den bästa (((((jag)))))! Kanske borde lägga in en header? Har ju lånat designgen från en blogg där en tjej la ut gratis designer (länken till henne finns längst ner till vänster nånstans...) och det var inte direkt någon fin header. Colour your life, okey det kanske låter logiskt, men det är inget citat jag brukar använda så jag ska lägga in en riktigt het bild på mig som det verkar just nu!!!! Eller nja, ganska stor brist på sånna faktiskt, funderar på en av mina äldre headers jag hade på förra bloggen?
Hade några andra schyssta headers på min stationära dator, eller ah har rättaresagt. Men dock så är det för jobbigt att släpa in skärmen och sånt hit och leta på mus & tangentbord, så jag struntar i det, blir nog en ny ändå.
Hörs hej då.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo